måndag 13 februari 2017

Mina hästskulpturer som priser på ATG sales awards 2017.


Oj vilken otroligt rolig och spännande helg det har varit på många sätt. Höjdpunkten var såklart den stora galan på Radisson Blu Waterfront i Stockholm. Jag känner mig så otroligt stolt och glad över att dom valde just min konst som priser på årets gala.


Jag fick den stora äran att tillsammans med Peter på ATG dela ut det första priset. Då fick jag även berätta lite om min konst när konferecieren Richard Olsson (som jag tycker varit helt grym som åkande reporter i Vasaloppet) gjorde en intervju med mig. Jag kan berätta att han är lika rolig och rapp även bakom scen (men vad tänker jag inte skriva om här....). Men frågan om det var svårt att välja vilket djur som skulle bli motivet på skulpturen är ju en klar höjdare. Hmmm åsna kanske....

Hela kvällen var verkligen en otroligt rolig upplevelse och alla pristagarna blev så glada.

Foto av Jonas Borg som jag hittade på Aftonbladets sida.

Dagen till ära fick jag ju snygga till mig lite. Inte så lätt när man oftast har lite bortbränt hår efter rakubränning, korta naglar efter allt skulpterande och trivs bäst i jeans och tröja. Men plötsligt händer det....


Hela galan var fantastiskt lyckad. Massor med folk, god mat, härlig underhållning och riktigt trevliga människor vid bordet. Jag känner mig så lyckligt lottad och har ett minne för livet.

Stora och varma kramar till er alla som stöttar och uppmuntrar mig i mitt skapande.

Kram Gittan

3 kommentarer:

 1. Sicken puma! Lyckliga vinnare som fick din konst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha eller hur Eva. Puma... Vad är det för fel på stallkläder eller vad menar du? =D Ja det var så roligt att dom alla blev så glad för skulpturerna.

   Radera
 2. Fantastiskt på alla sätt och vis!!! Stort grattis och komplimanger till snyggaste konstnärinnan! :D Kram Linda

  SvaraRadera