tisdag 28 mars 2017

Det närmar sig tävling.


Det börjar bli dags för mig och paret att ge oss ut på vår första tävling. I helgen var vi och körde maratonhinder för första gången. Det var så roligt och tjejerna skötte sig riktigt fint. Men det är svårt att hinna med allt. Nu ska allt fixas inför helgens Konstrunda. Ser verkligen fram emot det. Kvällarna är ju ljusare så nu hinner man med mer ute. Skönt. Hoppas vi ses till helgen.

Kram Gittan

fredag 17 mars 2017

Ingen dröm är för stor


Nyper mig i armen... Ingen dröm är för stor!  Detta året har börjat på ett helt fantastiskt sätt. Jag har kört in Diva och har nu ett riktigt roligt par. Förra veckan tog jag c-körkort och igår köpte vi en hästlastbil. Det känns nästan overkligt och samtidigt underbart. Stora drömmar som har slagit in. 

Tänk på det när ni träffar barn och vuxna med drömmar. Även om dom för er verkar orealistiska så säg aldrig att det inte går. Det omöjliga tar bara lite längre tid.... Visa istället på vilka vägar det finns för att nå målet. Sen får personen själv se till att kämpa hårt för att ta sig dit. Och den glädjen man känner när man väl lyckas nå målet efter massor med slit är sjukt härligt. Och utan drömmar är livet inte värt att leva, tycker jag. 

Så nu drömmer jag vidare =D 

Kram Gittan

tisdag 14 mars 2017

Utställning i Anderstorp i april.


Från den 3 april och månaden ut, har jag utställning på biblioteket i Anderstorp. Det kommer bli en del keramik men även många målningar. Tror jag ska skicka med några akvareller med olika sagomotiv i olika stilar, det kan passa bra på ett bibliotek.


Det är verkligen mycket roligt som är på gång i år. Roliga utställningar och spännande projekt. Även hemma på gården är det full fart. En gästtoa ska byggas för alla som kommer när jag har öppen ateljé och andra evenemang. Sen är även planen att ateljén ska byggas ut, men frågan är hur mycket vi hinner i år. Men det är väldigt roligt med alla projekt.

Men just ikväll bakar jag för fullt inför konstrundan den 1-2 april. Det gäller att alla som åker långt kan få sig lite riktigt goo fika. Hoppas vi ses då!

Kram Gittan

fredag 10 mars 2017

Mina hästar på Galleri Artfactory.se i påsk.


Om det är fint väder i påsk kommer Galleri Artfactory.se nere i Båstad hamn ha öppet. Det ligger mitt emot Hamnkrogen nere i hamnen och öppettiderna är mellan 10-18. Flera av mina hästar kommer finnas där då. Min konst kommer även finnas där under sommaren.

Så varmt välkomna dit!

Kram Gittan

söndag 5 mars 2017

Öppen ateljé under konstrundan 1-2/4 kl 11-15


Nu närmar sig årets konstrunda. Jag kommer ha öppet min ateljé både lördag och söndag mellan kl 11-15.

Som gästutställare har jag i år Eva-Britt Andersson som gör väldigt fina keramikskulpturer och även härliga målningar. Det är så roligt att hon vill visa sina fina saker hos mig den helgen.






Som vanligt kommer vi självklart ha riktigt goo fika. Det brukar vara många som åker långt för att komma hit så det är en viktig bit tycker jag.

Under helgen kommer ni självklart se massa hästskulpturer och en hel målningar. Så passa på att se hästar på riktigt och kom förbi och prata lite. Jag tycker det är så roligt när jag får träffa er på riktigt.
Så riktigt varmt välkomna till Strömsåsen i Mårdaklev.

Kram Gittan





fredag 3 mars 2017

Vernissage samlingsutställningen inför Konstrundan.


Idag fredag, mellan kl 14-17, är det vernissage på Svenljunga bibliotek inför konstrundan den 1-2 april. Jag har tagit med en "På språng" och Hårfagre. Den stora bruna hästen med mörkt tagel. Mer information om konstrundan får ni inom kort.

Kram Gittan